Πύργος: Στην Επιθεώρηση Εργασίας καθηγητές του ΤΕΙ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016, 03:45
Πύργος: Στην Επιθεώρηση Εργασίας καθηγητές του ΤΕΙ
Την πόρτα της Επιθεώρησης Εργασίας στον Πύργο πέρασαν χθες, ο πρόεδρος του συλλόγου έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού του ΤΕΙ Πάτρας Θωμάς Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πύργου Νίκο Ορφανό, στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, στο θέμα που έχει προκύψει με τρεις καθηγητές του τμήματος ΔΟΕΠ&ΤΜ που διεκδικούν δεδουλευμένα από τον προηγούμενο Μάρτιο.

«Είχαμε προγραμματίσει τριμερή συνάντηση στην επιθεώρηση Εργασίας για τον λόγο ότι τρεις συνάδελφοί μας που δουλεύουν στο παράρτημα ΤΕΙ Πύργου, δεν έχουν πληρωθεί από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα και δεν τους έχουν καταβληθεί και τα ένσημά τους μέχρι σήμερα. Θεωρούμε ότι αυτή η συμπεριφορά προς τους συναδέλφους μας είναι κάτι παραπάνω από άσχημη και θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση στο ζήτημα με το ΣΕΠΕ, ώστε να ασφαλιστούν και να πληρωθούν», δήλωσε ο κ. Παπαστεργίου.

Με τη σειρά του, ο κ. Ορφανός, εξέφρασε τη στήριξη του στο προσωπικό και τόνισε πως θα πρέπει το συντομότερο να πληρωθούν. «Το Εργατικό Κέντρο στη συνάντηση που έχει την Τρίτη στο Υπ. Παιδείας με την κ. Αναγνωστοπούλου θα βάλει το θέμα διεκδικώντας εξηγήσεις».

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016, 03:45