Ένταση επικράτησε, το πρωί της Τετάρτης, στο κέντρο του Πύργου, σε κατάστημα επί της κεντρικής πλατείας, όταν δύο ρομά έκλεψαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα πορτοφόλι.

Οι δύο νεαρές, ηλικίας 16 και 18 ετών, μπήκαν στο κατάστημα και όταν διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε κανείς στο ισόγειο, άρπαξαν το πορτοφόλι πελάτισσας, το οποίο περιείχε το ποσό των 200 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πελάτισσα μαζί με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος που βρίσκονταν στο υπόγειο προκειμένου να δουν κάποια προϊόντα, αντιλήφθηκαν τις δύο νεαρές που είχαν μπει στο κατάστημα. Από τις κάμερες ασφαλείας, είδαν τις ύποπτες κινήσεις τους και ανέβηκαν αμέσως επάνω.

Η πελάτισσα έψαξε στην τσάντα της το πορτοφόλι για να βεβαιωθεί, είδε ότι δεν υπήρχε και ζήτησε από τις κοπέλες να της το επιστρέψουν. Αυτές αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση. Τότε… ως εκ θαύματος, το πορτοφόλι βρέθηκε κρυμμένο κάτω από τη μασχάλη τής μιας εκ των δύο ρομά.

Επικράτησε ένταση, ενώ παράλληλα κλήθηκε η Αστυνομία στο σημείο. Πρώτα έφτασαν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. και ακολούθησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, που πέρασαν χειροπέδες στις δύο γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ilialive.gr

Επιμέλεια: Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης