Μάχη για να διατηρήσουν στη ζωή μία 62χρονη από την Κεραμιδιά δίνουν οι γιατροί του νοσοκομείου Αμαλιάδας, η οποία πυροβολήθηκε εν ψυχρώ, άγνωστο το πόσες φορές, από δύο νεαρά άτομα.

Η γυναίκα διατηρεί καφενείο με το σύζυγό της στο κέντρο του χωριού, η οποία μεταφέρθηκε αιμόφυρτη από συγχωριανούς της σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ακολούθησαν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 62χρονη βρισκόταν στο καφενείο, όπου νωρίς το απόγευμα μετέβησαν και δύο νεαρά άτομα, άγνωστα στην περιοχή, τα οποία κάθισαν να πιουν καφέ. Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο νεαρούς Έλληνες κάτω των 30 ετών, ο ένας ψηλός και αδύνατος, και ο άλλος πιο κοντός και αξύριστος με μικρό μούσι. Οι νεαροί κάθισαν στο καφενείο περίπου δύο ώρες και όταν η 62χρονη έφυγε για να μεταβεί σε απόσταση 100 μέτρων από το σημείο, που βρίσκεται το εξοχικό της για να κλείσει το κοτέτσι, οι δύο νεαροί την ακολούθησαν με το αυτοκίνητό τους, γκρι χρώματος, τύπου μεγάλου αγροτικού ή τζιπ σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων του χωριού.

Η ίδια κατάφερε να περιγράψει στο γιό της το σκηνικό της επίθεσης: Όπως ανέφερε οι νεαροί την πλησίασαν και τη ρώτησαν εάν γνώριζε να πωλείται κάποιο οικόπεδο ή χωράφι στην περιοχή και όταν αυτή τους απάντησε πως δεν γνώριζε, έβγαλαν πιστόλι και άρχισαν να την πυροβολούν από μικρή απόσταση. Η γυναίκα δέχτηκε πυροβολισμούς στο πρόσωπο, το μάτι, το λαιμό, το δεξί στήθος και το δεξί πόδι και έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος καλώντας σε βοήθεια.

Πηγή: patrisnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης