Πυροβόλησαν νεαρό κομμωτή με πιστόλι τύπου Mακάροφ

Πυροβόλησαν νεαρό κομμωτή με πιστόλι τύπου Mακάροφ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την εξιχνίαση μιας εξαιρετικά περίεργης υπόθεσης πυροβολισμού κατά 27χρονου υπαλλήλου συνοικιακού κομμωτηρίου, με καταγωγή από την Αλβανία.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, περίπου στις 23.30 το βράδυ της Τρίτης, ο 27χρονος, ο οποίος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, τύπου Hyundai, σε μικρή απόσταση από την εργασία του, σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης της Ρόδου, όταν εισήλθε σ’ αυτό, δέχτηκε από άγνωστο πρόσωπο πυροβολισμό από πιστόλι.

Η βολίδα, που φέρεται να προέρχεται από πιστόλι τύπου Mακάροφ ή άλλο όμοιο, διαμετρήματος 9 mm (κοντή), έθραυσε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και καρφώθηκε κοντά στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ο 27χρονος, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε αλλά κατατρομοκρατήθηκε, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις έρευνες των αστυνομικών δεν προέκυψε σαφής αιτία για την εις βάρος του αλλοδαπού απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο ίδιος μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, φέρεται να μη γνωρίζει τα αίτια της επίθεσης και να τόνισε ότι δεν δεχόταν απειλές κατά της ζωής του.

Η σφαίρα πρόκειται να αποσταλεί για περαιτέρω έρευνα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι αστυνομικοί διερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον δράστη.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, 11:21