Στο Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας» μεταφέρθηκε χθες το βράδυ ένας 33χρονος επιχειρηματίας στην Πάτρα, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από αεροβόλο όπλο.
Η ταυτότητα του δράστη, που διαφεύγει τη σύλληψη είναι γνωστή στην ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για 28χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, προσωπικές διαφορές φέρεται πως όπλισαν το χέρι του δράστη.
Τι συνέβη
Η ώρα ήταν 8.30 το βράδυ της Τρίτης, όταν νεαρός άνδρας μπήκε στο κατάστημα του 33χρονου που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων.
Χωρίς να διστάσει σήκωσε το αεροβόλο όπλο που έφερε μαζί του και στόχευσε κατά του θύματος πυροβολώντας. Στο χώρο προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ ο δράστης αποχώρησε από το σημείο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει επιπόλαια τραύματα στο κεφάλι, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ, άνδρες της οποίας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης