Θύμα εκδίκησης του πατέρα της προς τη μητέρα της είναι κατά τα φαινόμενα η 17χρονη νεαρή από το Άργος, η οποία πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στις 12 Αυγούστου.

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ’ εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα» φέρεται να έγραψε στο σημείωμά του – το οποίο δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Το Βήμα» – ο επιχειρηματίας ο οποίος πιθανότατα απευθύνεται με αυτά τα λόγια στην εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, σύμφωνα με όσο μνημονεύει στη μακροσκελή επιστολή του – και απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο στην εν διαστάσει σύζυγό του – επιδιώκει να την κάνει να αισθανθεί τύψεις και να υποφέρει από όσα θα συνέβαιναν στην κόρη της. Είναι χαρακτηριστικό ότι αναφέρει στο σημείωμα πως «σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος, στις 12 Αυγούστου, αφού συνέφαγε με την κόρη του σε εστιατόριο του Άργους, στη συνέχεια, στο κέντρο της πόλης, την πυροβόλησε, και κατόπιν επεχείρησε να αυτοκτονήσει. Το κορίτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και μετά από χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο ΚΑΤ ενώ ο 47χρονος επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε κώμα στο Τζάνειο.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης