Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ένας άνδρας, 58 ετών, κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και οπλοχρησία εις βάρος ενός 30χρονου Ρομά, ο οποίος επίσης, συνελήφθη για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο 30χρονος αποπειράθηκε να αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα από την αυλή αγροκτήματος, ιδιοκτησίας του 58χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 58χρονος, αντιλαμβανόμενος την παρουσία του 30χρονου στην αυλή του σπιτιού του, βγήκε έξω κρατώντας κυνηγετικό όπλο, τον πυροβόλησε στα πόδια και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 30χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη και κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Έπειτα από άμεση κινητοποίηση και αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 58χρονο, ενώ κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε καθώς και δύο (2) κάλυκες φυσιγγίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Πηγή: eviaroom.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης