Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Γλυκά Νερά από την άγρια δολοφονία ενός άνδρα έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, στις 08.38 το πρωί της Τετάρτης.

O Β. Γρ. ήταν γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του body building​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τέσσερις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, έστησαν καρτέρι στο θύμα, ονόματι Β. Γρ., την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο και άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ. Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια γονέων και παιδιών που εκείνη την ώρα κατευθύνονταν στο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία φαίνεται να συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών νονών της νύχτας. O Β. Γρ. ήταν γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του body building.

Παράλληλα, μία γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο». Πρόκειται για μητέρα ενός μαθητή που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος. Ο τραυματισμός της είναι ελαφρύς και προκλήθηκε από εξοστρακισμό σφαίρας.

Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέφερε πως λίγη ώρα αργότερα επί της οδού Αγαμέμνονος βρέθηκε ένα καμένο αυτοκίνητο. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες.

Χάρτης με το σημείο της δολοφονίας και το σημείο όπου βρέθηκε το καμένο όχημα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Το σημείο της εκτέλεσης έχει αποκλειστεί. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης