Πυροβολισμοί σε κλαμπ στον Πειραιά

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Απριλίου 2018, 08:43
Πυροβολισμοί σε κλαμπ στον Πειραιά
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Πειραιά, όταν άγνωστος αριθμός ατόμων (τουλάχιστον δύο) βρέθηκε έξω από ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ και άρχισε να πυροβολεί κατά του προσωπικού αλλά και των θαμώνων.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα στην Τρούμπα. Τότε, τουλάχιστον δύο άτομα κατευθύνθηκαν προς το γνωστό κλαμπ Frederica και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τράβηξαν όπλο και άρχισαν να πυροβολούν στο δάπεδο, δίπλα στα πόδια των εργαζομένων και των θαμώνων που σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν τα όσα απίστευτα εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια τους. 

Αρχικά οι πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ ανέφεραν ότι πυροβολισμοί έπεσαν τόσο έξω όσο και μέσα στο κατάστημα, ωστόσο νεότερες πληροφορίες που συλλέχθηκαν από τις καταθέσεις που έλαβαν οι αστυνομικοί το πρωί της Κυριακής από μάρτυρες, αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο καβγάς ξεκίνησε από παρεξήγηση που σημειώθηκε σε άλλο μπαρ που βρίσκεται επί της Νοταρά και κορυφώθηκε έξω από το Frederica. Παράλληλα, οι μάρτυρες αναφέρουν ότι στη συμπλοκή συμμετείχε μεγάλος αριθμός ατόμων (περισσότεροι από 10).

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ανέφεραν ότι από τους πυροβολισμούς τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια και, δύο από αυτά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Από την έρευνα των αντρών της ΕΛ.ΑΣ. στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του καταστήματος εντοπίστηκαν επτά κάλυκες καθώς και τρεις ναυτικές φωτοβολίδες.

Οι δράστες αναζητούνται. Πάντως, με δεδομένο το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι είναι πιθανό ένας από τους δράστες να είναι ένας από τους τρεις τραυματίες, κάτι που θα φανεί από τις καταθέσεις που θα ληφθούν.

Τα αίτια που προκάλεσαν την συμπλοκή διερευνώνται...

Δείτε φωτογραφία από το κατάστημα λίγο μετά το περιστατικό που δημοσιεύθηκε από το bloko.grΤο μαγαζί εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από το κατάστημα, σε υπαίθριο χώρο και όχι εντός του καταστήματος...

Η ανακοίνωση«Δεν συμμετείχαν θαμώνες του μπαρ»

Δηλώσεις για το περιστατικό έκανε και ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος κ. Γιαννελάκης Κωνσταντίνος, σημειώνοντας ότι η συμπλοκή ξεκίνησε και εξελίχθηκε εκτός του μαγαζιού και ότι κανένας πελάτης ή υπάλληλος δεν συμμετείχε σε αυτό.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Απριλίου 2018, 15:52