Στη Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο 36χρονος άνδρας που το μεσημέρι της Τρίτης δέχθηκε τα πυρά του ηλικιωμένου στην Επισκοπή του δήμου Χερσονήσου.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη ο 36χρονος έχει δεχθεί σκάγια στην αριστερή ωμοπλάτη ενώ κάποια από αυτά πέρασαν και στον πνεύμονα χωρίς όμως να έχουν προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα για την υγεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αιματηρό περιστατικό που αναστάτωσε την Επισκοπή σημειώθηκε λίγο πριν τη 1:30 το μεσημέρι όταν ο 36χρονος φέρεται να πήγε στην αποθήκη του ηλικιωμένου και να πήρε ένα δοχείο με ελαιόλαδο.

Νωρίτερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε προηγηθεί καυγάς ανάμεσα στον 36χρονο και τον 81χρονο ενώ κατά τη διάρκεια αυτού ο 36χρονος φέρεται να χτύπησε τον ηλικιωμένο.

Αμέσως μετά ο ηλικιωμένος πήγε στο σπίτι, πήρε την καραμπίνα και αφού αναζήτησε τον 36χρονο τον πυροβόλησε με συνέπεια να τον τραυματίσει στην ωμοπλάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο άντρες είχαν διαφορές μεταξύ τους με τον ηλικιωμένο να φέρεται να έχει στείλει μήνυμα στον 36χρονο μέσω του πατέρα του για μία κλεμμένη σκαπτική μηχανή πριν από ένα χρόνο λέγοντάς του ότι δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Ο 36χρονος, που θέλησε όπως φαίνεται να ζητήσει τον λόγο από τον 81χρονο, πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφού δεν τον βρήκε πήγε στην αποθήκη και αφαίρεσε το λάδι.

Όταν ο 81χρονος τον πυροβόλησε ο 36χρονος διένυσε αιμόφυρτος μία απόσταση περίπου 500 μέτρων ώσπου τον εντόπισε περαστικός και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.

Παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου ενώ από την πλευρά της η αστυνομία συνέλαβε τόσο τον ηλικιωμένο για απόπειρα ανθρωποκτονίας όσο και τον 36χρονο για το αδίκημα της κλοπής.

Πηγή: ekriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης