Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ζήνωνος, μεταξύ Κουμουνδούρου και Ομόνοιας.

Ειδικότερα, στις 16.45 σημειώθηκαν στο σημείο αρκετοί πυροβολισμοί που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα ονόματι Β.Κ. (κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός) και τον τραυματισμό δύο πολιτών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καβγάς ξεκίνησε μετά από διαπληκτισμό που είχε ο «πιστολέρο» με την πωλήτρια τοπικού καταστήματος. Τον Ιρακινό δράστη προσπάθησε να καθησυχάσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Δ.Θ., 53 ετών, αλλά κι ο συνεργάτης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μάρτυρες, οι δύο Βορειοηπειρώτες προσπάθησαν να απομακρύνουν το δράστη από το κατάστημα, ωστόσο εκείνος αντέδρασε και τους πυροβόλησε έξι φορές στα πόδια. Από τα πυρά τραυματίστηκε στον θώρακα κι ένας περαστικός.

Τελικά, ο Β.Κ., φίλος του ιδιοκτήτη του καταστήματος ξεψύχησε. Ο περαστικός Β.Λ. νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης