Π. Β.

Ένοπλος πυροβόλησε θανάσιμα έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Βατοπεδίου στους Αμπελόκηπους. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17.30 το απόγευμα της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνταξιούχος αστυνομικός και πρώην υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή πυροβόλησε θανάσιμα έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους, σε απόσταση αναπνοής από τη ΓΑΔΑΣύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του zougla.gr, μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο την ώρα του συμβάντος υποστηρίζουν ότι ο δράστης φέρεται να είναι ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός Φ.Μ., πρώην υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι έχει γίνει η προσαγωγή τριών ατόμων για την επίθεση, ωστόσο ο φερόμενος ως δράστης δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά και αναζητείται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε για προσωπικές διαφορές. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, ο 60χρονος ενοχλούσε επανειλημμένα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει συχνά παρατηρήσεις. Επιπλέον, ο  60χρονος φέρεται να ενοχλούνταν από το γεγονός ότι στο γυμναστήριο υπήρχαν κάμερες τοποθετημένες. Χθες ωστόσο, με αφορμή μια ακόμα παρατήρηση, η κατάσταση «ξέφυγε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Κάποια στιγμή, στη διάρκεια του καυγά, ο αστυνομικός φέρεται να έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και πυροβόλησε εναντίον του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου. Κατά τη συμπλοκή των δύο ανδρών έπεσαν τρεις πυροβολισμοί.

Το θύμα ηλικίας 68 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης αποχώρησε ψύχραιμα μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό και μάλιστα χαιρέτησε καταστηματάρχη της περιοχής.

Το σημείο όπου συνέβη το αιματηρό περιστατικό

Δείτε πώς περιγράφει ο καταστηματάρχης το συμβάν:

Ο φερόμενος ως δράστης Φ.Μ.που αναζητείται από τις Αρχές


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Το γυμναστήριο

Έρευνες της αστυνομίας στο σημείο του φόνου:

Φωτογραφίες/Βίντεο: Παναγιώτης Σαγκούρης 
Eurokinissi/ Στέλιος Στεφάνου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης