Έφοδο στο κατάστημα της συζύγου του Μάκη Ψωμιάδη, Λένας, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντοπίστηκαν εκατοντάδες είδη-μαϊμού μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικούΑπό την έρευνα των αστυνομικών στο κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ που διατηρεί η γυναίκα του πρώην προέδρου της ΑΕΚ επί της οδού Αδριανού στην Πλάκα εντοπίστηκαν εκατοντάδες είδη-μαϊμού μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος από το 2008 μέχρι και σήμερα προμηθευόταν από άγνωστους συνεργούς της απομιμητικά προϊόντα που έφεραν εμπορικά σήματα επώνυμων εταιρειών και τα διέθετε προς πώληση, εξαπατώντας και παραπλανώντας το καταναλωτικό κοινό και αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο παράνομα κέρδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.090 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων, όπως τσάντες, πορτοφόλια, υποδήματα, φουλάρια, μπλούζες, αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου, ομπρέλες, θήκες κινητών τηλεφώνων, ακουστικά, τα οποία έφεραν τα σήματα 33 επώνυμων εταιρειών, όπως Versace, Dolce & Gabbana και Louis Vuitton.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Μάκη Ψωμιάδη προμηθευόταν τα μαϊμού εμπορεύματα από τη γειτονική Τουρκία σε πολύ χαμηλές τιμές, οι οποίες ωστόσο εκτοξεύονταν, όταν τα προϊόντα έφθαναν στην Αθήνα.

Τόσο σε βάρος της Λένας Ψωμιάδη όσο και της πωλήτριας του καταστήματος με καταγωγή από την Αλβανία σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απάτης και πλαστογραφίας κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και για παράβαση των νόμων περί σημάτων, αθέμιτου ανταγωνισμού και ρυθμίσεων για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του παραεμπορίου.

Tα μαϊμού προϊόντα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης