Ο Σύλλογος Πολιτών Πλατείας Βικτωρίας με επιστολή του προς το zougla.gr απευθύνει αγωνιώδη έκκληση προς τις αρχές, για την «απελπιστική κατάσταση» στην οποία βρίσκεται η γειτονιά τους, εξαιτίας του εμπορίου ναρκωτικών.

Η επιστολή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας απευθυνόμαστε ως Σύλλογος Πολιτών Πλατείας Βικτωρίας, ο οποίος δημιουργήθηκε προκειμένου να αναζητήσει βοήθεια για την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή μας εδώ και δύο μήνες. Ενώ εμείς βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και με το φόβο των προστίμων και του κορωνοϊού, έχει στηθεί με την ανοχή της Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πιάτσα ηρωίνης ακριβώς κάτω από τα σπίτια μας σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

»Καθημερινά δεχόμαστε απειλές είμαστε μάρτυρες συμπλοκών, είμαστε αναγκασμένοι να φοβόμαστε να πάμε και να έρθουμε από τις δουλειές μας ενώ έχουν σημειωθεί και κρούσματα επιθέσεων. Παρά τις επανειλημμένες και κυριολεκτικά χιλιάδες κλήσεις προς την Αστυνομία από όλους τους περίοικους προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση τους τελευταίους μήνες που η κατάσταση έχει οξυνθεί δραματικά για αυτό και μιλάμε για ανοχή.

»Μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε την άθλια κατάσταση που επικρατεί στις οδούς Ελπίδος, Αριστοτέλους, Φυλής ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες όταν και υποτίθεται ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Όπως φαίνεται η απαγόρευση δεν ισχύει για τους εμπόρους ναρκωτικών. Φέρτε προ των ευθυνών του τον Υπουργό, τη Δίωξη Ναρκωτικών και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα πριν θρηνήσουμε (ξανά στην περιοχή) κάποιο θύμα εξαιτίας της απαράδεκτης κατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Παρακαλούμε, ενημερώστε, δημοσιεύστε, είναι ο μόνος τρόπος να δοθεί κάποια λύση στο τεράστιο πρόβλημα πριν θρηνήσει ξανά κάποιο θύμα η γειτονιά μας».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης