Eξαίρεση στη συνολική εικόνα που παρουσιάζει ο νομός Ιωαννίνων, σε ότι αφορά την τουριστική κίνηση, αποτελεί το Μέτσοβο μιας και όπως αποδείχτηκε η παρουσία του νέου χιονοδρομικού κέντρου αλλά και γενικότερα το κλίμα που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα λειτούργησαν υπέρ του, με την πληρότητα στα περισσότερα ξενοδοχεία να φτάνει το 90%.

Ο Δήμαρχος Μετσόβου, Νίκος Τσομπίκος, έκανε λόγο για αλλαγή κλίματος που κάνει τους πάντες να αισιοδοξούν, τόνισε όμως ότι για να διατηρηθεί αυτή η αλλαγή και να μην επιστρέψουμε στα χρόνια της μιζέριας πρέπει όλοι, επαγγελματίες του τουρισμού και αυτοδιοίκηση να τη διαχειριστούν με σύνεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λογικές τιμές, φιλοξενία και καλή εξυπηρέτηση είναι το τρίπτυχο που σύμφωνα με τον κ. Τσομπίκο, οδήγησε πολύ κόσμο τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Μέτσοβο. Φυσικά και η έναρξη της λειτουργίας του νέου χιονοδρομικού κέντρου στο Ανήλιο, έπαιξε κι αυτή το ρόλο της, με τον δήμαρχο να τονίζει πως είναι ένα πολύ σημαντικό ατού στα χέρια του Μετσόβου που πρέπει να αξιοποιηθεί σωστά.

Πηγή:perifereianews
Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης