Σοκαρισμένη και συντετριμμένη είναι η ελληνική κοινωνία από την είδηση του θανάτου του αγνοούμενου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός νωρίς το πρωί της Κυριακής σε βαλτώδη περιοχή κοντά στη σχολή του.

Η σελίδα στο Facebook «Βοηθήστε να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» έχει γεμίσει με συλλυπητήρια μηνύματα φίλων και αγνώστων για τον άδικο χαμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα πολύ άσχημο τέλος, που δεν σου άξιζε, Βαγγέλη. Θα τιμωρηθούν όμως, αγόρι μου, αν όχι από τη Δικαιοσύνη, θα τιμωρηθούν από τον κόσμο. Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η μανούλα σου: σήμερα κλαίει όλη η Ελλάδα. Εύχομαι να ησυχάσει η ψυχούλα σου, παλικάρι μου, να ηρεμήσεις. Καλό παράδεισο, αγόρι μου».

«Καλό παράδεισο! Η ψυχούλα σου να βρει γαλήνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

«Σήμερα πενθεί όλη η Ελλάδα γιατί ο Βαγγέλης έγινε το παιδί της καρδιάς μας. Το δικό μας παιδί, που αν και δεν γνωρίζαμε το αγαπήσαμε, το πονέσαμε και αγωνιούσαμε γι’ αυτό. Βαγγελάκη, σίγουρα βρήκες γαλήνη από τον μάταιο τούτο κόσμο που τόσο σε πόνεσε αλλά και τόσο σε αγάπησε. Καλό παράδεισο λοιπόν, άγγελε. Γιατί είσαι άγγελος! Συλλυπητήρια σε όλους».

«Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Βαγγέλη, αλλά όλη η Ελλάδα. Μπορεί πολλοί από εμάς να μη γνωρίσαμε αυτό το παιδί, αλλά η υπόθεση της εξαφάνισής του μπήκε στα σπίτια όλων μας. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει, κάνεις όνειρα για το μέλλον του και ποτέ δεν φαντάζεσαι τέτοια δραματική κατάληξη. Καλό σου ταξίδι, Βαγγέλη, και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ποτέ γονιός να μη νιώσει αυτόν τον πόνο που αυτοί οι γονείς νιώθουν. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και πιστεύω ότι θα υπάρξει Θεία Δίκη για ό,τι πραγματικά έγινε».

«Καλό ταξίδι, όμορφό μου αγοράκι. Να αναπαυτεί η ψυχούλα του μαζί με τους αγγέλους. Τώρα σε αυτούς τους γονείς, τι να πούμε; Δεν μπορώ να πω τίποτα».

«Καλό ταξίδι, Βαγγέλη. Μπορεί να μη σε γνωρίσαμε ποτέ, αλλά με όλα αυτά ήταν σαν να σε ξέραμε από πάντα. Η ιστορία σου αποκάλυψε μια άλλη πλευρά της κοινωνίας. Ευαίσθητη, συνεσταλμένη, πονούσαμε όλοι για σένα παρά την κρίση και τα προβλήματα».

«Ακούστηκε πως δίπλα στη σορό βρέθηκε μαχαίρι. Ακόμη και αυτοκτονία να είναι, οι ηθικοί αυτουργοί πρέπει να πληρώσουν! Όποιοι και αν είναι αυτοί! Είτε τον εκφόβιζαν και ξεσπούσαν πάνω του, είτε με κάποιο τρόπο τον πίεζαν. Γι’ αυτό λέω, όποιοι και αν είναι, πρέπει να πληρώσουν! Καλό ταξίδι στο παιδί! Και ποτέ ξανά να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ποτέ! Αντίο, Βαγγέλη!» 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης