Πληρότητα στα ΚΤΕΛ για τις γιορτές - Τι ισχύει για τα υπεραστικά λεωφορεία από και προς τη Θεσσαλονίκη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018, 11:22
Πληρότητα στα ΚΤΕΛ για τις γιορτές - Τι ισχύει για τα υπεραστικά λεωφορεία από και προς τη Θεσσαλονίκη
Με πληρότητα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ από και προς τον σταθμό «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, καθώς κορυφώνονται οι μετακινήσεις των επιβατών λόγω εορτών.

Όπως, μάλιστα, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του σταθμού ΚΤΕΛ «Μακεδονία» Ιωάννης Λάμπρου, υπάρχει ετοιμότητα, ώστε, αν παραστεί ανάγκη, να εκτελεστούν έκτακτα δρομολόγια. «Η επιβατική κίνηση αυξήθηκε από την περασμένη Παρασκευή, κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε παραπάνω λεωφορεία προκειμένου να φτάσει ο κόσμος στον προορισμό του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λάμπρου.

Τι αλλάζει στα τακτικά δρομολόγια ανήμερα των Χριστουγέννων;

«Αύριο, 25 Δεκεμβρίου, κάποια ΚΤΕΛ μειώνουν τα δρομολόγια, ενώ είναι λίγα αυτά που δεν πραγματοποιούν καθόλου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα εκδοτήρια των κατά τόπους ΚΤΕΛ, αύριο για Καβάλα θα γίνουν έξι δρομολόγια, προς Δράμα πέντε, προς τις Σέρρες 11 δρομολόγια, προς Πιερία (Κατερίνη) 13, Ξάνθη - Θεσσαλονίκη δύο δρομολόγια και για Έβρο ένα δρομολόγιο» σημειώνει ο κ. Λάμπρου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σταθμού ΚΤΕΛ «Μακεδονία», τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (26 Δεκεμβρίου) ισχύει το πρόγραμμα όλων των ημερών.

ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Όλα τα τακτικά δρομολόγια ανήμερα τα Χριστούγεννα


Διπλά δρομολόγια έχει εντάξει στο πρόγραμμα, χθες και σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να εξυπηρετήσει τον αυξημένο αριθμό επιβατών. Τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Αθήνα φτάνουν ημερησίως τα είκοσι. «Από την περασμένη Παρασκευή άρχισε να φεύγει ο κόσμος. Η κίνηση αυξάνεται τις παραμονές για αυτό και έχουμε διπλασιάσει τα δρομολόγια» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τερζόπουλος.

Αύριο, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα τακτικά δρομολόγια από και προς την Αθήνα, με τη δυνατότητα να υπάρξουν και έκτακτα, επισημαίνει ο κ. Τερζόπουλος. «Δεν θα είναι μειωμένα τα δρομολόγια, αύριο 25 του μηνός, θα γίνουν κανονικά τα δέκα τακτικά δρομολόγια, ενώ είμαστε σε επιφυλακή να συμπληρώσουμε, αν υπάρξει αυξημένη ζήτηση» αναφέρει, επισημαίνοντας ότι τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων τα δρομολόγια από και προς την Αθήνα αυξάνονται.

Στο μεταξύ, για τις 26 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί αυξημένα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Αθήνα. «Στα δέκα τακτικά εντάσσουμε συν επτά, συνολικά θα εκτελεστούν 17 δρομολόγια» λέει ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018, 11:25