Να συνεχίσουν την απεργία τους μέχρι την Πέμπτη αποφάσισαν τα μέλη της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Όπως είπε ο πρόεδρός της Νίκος Τράκας θα συνεχίσουν τον αγώνα για να μην μείνει κανείς στον δρόμο και να περάσει η πρότασή της που κατατέθηκε και σήμερα στον Πρωθυπουργό.

Εστιάζοντας στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες τόνισε ότι θα αυξηθεί το προσωπικό ασφαλείας για να μην υπάρξει πρόβλημα στη δημόσια υγεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει μετά την κινητοποίηση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για να αποφασίσει εκ νέου σχετικά με τη στάση που θα ακολουθήσει

Την Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει μετά την κινητοποίηση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για να αποφασίσει εκ νέου σχετικά με τη στάση που θα ακολουθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα έγινε μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να μπορέσουμε να λύσουμε το μεγάλο πρόβλημα. Καταθέσαμε τη δική μας πρόταση, συζητήσαμε, όμως, οι προτάσεις από την κυβέρνηση δεν λύνουν το πρόβλημα. Η τροπολογία που κατεβάζει η κυβέρνηση θα έχει απολύσεις. Συνεχίζουμε έως την Πέμπτη και μετά θα συνεδριάσει ξανά η εκτελεστική επιτροπή. Το προσωπικό ασφαλείας θα είναι αυξημένο για να μην υπάρχουν προβλήματα στη δημόσια υγεία» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε ακόμα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης