ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κοινό κάλεσμα σε εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 05:04
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κοινό κάλεσμα σε εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα
Κοινό κάλεσμα σε εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να διοργανώσουν «κοινές αγωνιστικές δράσεις για την αποτροπή χιλιάδων απολύσεων», απευθύνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και προσδοκά να μετατραπούν «οι Δήμοι και τα Σωματεία σε κέντρα αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου που επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόικα».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε οι σύλλογοι-μέλη της να προχωρήσουν άμεσα σε γενικές συνελεύσεις και συγκεντρώσεις, προκειμένου να ενημερώσουν όλους τους εργαζόμενους και τις τοπικές κοινωνίες για την κατάσταση στο χώρο της εργασίας.

Επίσης, αποφάσισε τον προγραμματισμό κοινών δράσεων με τις Γραμματείες των Σχολικών Φυλάκων, των Δημοτικών Αστυνομικών και άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου που έχουν εργαζόμενους σε διαθεσιμότητα, για την αποτροπή των χιλιάδων απολύσεων.

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου συγκαλεί πανελλαδική σύσκεψη των μελών των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων-μελών της και την επόμενη ημέρα συγκαλεί Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να αποφασισθούν οι νέες κινητοποιήσεις του κλάδου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΑΜΠ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 05:04