Πολλά όπως προκύπτει, τόσο μέσα από το αστυνομικό δελτίο, όσο και από τα στοιχεία του Συμβουλίου ΚΑΠΑ, τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης στη Μαγνησία.
Ενδοοικογενειακό επεισόδιο έγινε την Πέμπτη στη Ν. Ιωνία, με συλλήψεις και μηνύσεις για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων και απειλή με καραμπίνα.

Όπως έγινε γνωστό, ένας 45χρονος Έλληνας, πήγε στο σπίτι της 43χρονης πρώην συζύγου του, όπου την έβρισε και την απείλησε, ενώ προσπάθησε να της πάρει τα δύο ανήλικα παιδιά τους, την κηδεμονία των οποίων έχει η 45χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 69χρονος πατέρας της γυναίκας, σύμφωνα με καταγγελία του πρώην γαμπρού του, τον απείλησε με καραμπίνα.

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν ενώ ο 45χρονος κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του για ψευδή καταμήνυση. Από έλεγχο της Αστυνομίας, δεν βρέθηκε η καραμπίνα στο σπίτι, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Αλμυρός: 47χρονος χτύπησε τη γυναίκα του μετά από καυγά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και την πρόσκλησης σωματικών βλαβών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ένας 47χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στον Αλμυρό, μετά από καταγγελία της συζύγου του. Ο δράστης μάλωσε με την 46χρονη σύζυγό του και, αφού την έβρισε, τη χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

ΕΚΠΟΛ: Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά κακοποίησης

Ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Χαλέβας στο πλαίσιο λειτουργίας του Συντονιστικού Συμβουλίου Προστασίας Κακοποιημένων – Παραμελημένων Ατόμων (ΚαΠα), θα συγκαλέσει τα μέλη του την Πέμπτη 2 Απριλίου.

Ο κ. Χαλέβας δήλωσε πως δεδομένου ότι τα περιστατικά κακοποίησης αυξάνονται συνεχώς και λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνουν οι οικογένειες, είναι απαραίτητη η λειτουργία του Συμβουλίου στο Νομό.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης