Zougla Newsroom

Αγριεύει η κατάσταση με τους οργανωμένους χούλιγκαν -γιατί φυσικά δεν πρόκειται ούτε για φιλάθλους ούτε για οπαδούς- του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Έπειτα από τις πρόσφατες καταδρομικές επιθέσεις σε σύνδεσμο στον Κορυδαλλό και σε ομάδα οπαδών στα Πετράλωνα, τις τελευταίες μέρες σημειώθηκαν εκατέρωθεν επιθέσεις και πράξεις «αντιποίνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η κόντρα αναβίωσε αρχικά την Κυριακή 10/5, όταν μια ομάδα περίπου 6-7 οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκε σε παραλία της δυτικής Αττικής, στο Πόρτο Γερμενό. Οι οπαδοί ανέβασαν φωτογραφίες με την εξόρμησή τους σε διαδικτυακό τόπο, όμως για κακή τους τύχη η ανάρτησή τους διαβάστηκε από το «αντίπαλον δέος», δηλαδή τους χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που έτυχε να βρίσκονται κοντά.

Οι δεύτεροι, περισσότεροι από 15 σε αριθμό, εφόρμησαν στην παραλία και καταδίωξαν την παρέα, αναγκάζοντας κάποιους να τραπούν σε φυγή και όσους δεν πρόλαβαν να… πέσουν στη θάλασσα και να κολυμπήσουν. Στο βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, ακούγονται οι φανατικοί να απειλούν αισχρά τους αντιπάλους τους, με εμφανή σκοπό, όπως επιτάσσουν οι «κανόνες» των χούλιγκαν, να τους «ξεφτιλίσουν» και στη συνέχεια να τους διαπομπεύσουν διαδικτυακά. Σημειώνεται πάντως ότι, τουλάχιστον όπως φαίνεται στο βίντεο, τελικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού  «γλιτώνουν» τη βίαιη επίθεση εναντίον τους. 

Δείτε το βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Δυστυχώς αυτή η χυδαιότητα δεν έμεινε αναπάντητη, όπως επιτάσσουν οι τριτοκοσμικοί κανόνες των χούλιγκαν.

Δύο από τους χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν στο περιστατικό στην παραλία εντοπίστηκαν από τους χούλιγκαν του Ολυμπιακού που διψούσαν για εκδίκηση χθες το βράδυ της Τρίτης, στις 21:15, στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον.

Τότε η ομάδα των περίπου 15 χούλιγκαν, που προφανώς είχαν στήσει καρτέρι, επιτέθηκαν στους δύο νεαρούς (έναν 19χρονο και έναν 17χρονο) που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες. Αφού κατόρθωσαν να τους ρίξουν από τη μοτοσικλέτα, άρχισαν να τους χτυπούν ομαδικά με πέτρες και ξύλα, χωρίς ωστόσο να τους τραυματίσουν σοβαρά.

Φαίνεται ωστόσο ότι ο στόχος τους ήταν άλλος: να τους ξεφτιλίσουν και να τους διαπομπεύσουν, ως αντίποινα. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, οι χούλιγκαν, την ώρα που χτυπούσαν τους νεαρούς, τους φώναζαν να «ζητήσουν συγγνώμη» για το περιστατικό της παραλίας! Επίσης πρόλαβαν να βγάλουν βίντεο με το «κατόρθωμά» τους, στο οποίο μάλιστα ξεφτιλίζουν τον ανδρισμό του ενός από τους νεαρούς.

Βίντεο από τα επεισόδια στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος -θύμα της επίθεσης- στο παρελθόν είχε προσαχθεί για συμμετοχή σε επεισόδια.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης