"Πολιορκία" στην Πέτρου Ράλλη

"Πολιορκία" στην Πέτρου Ράλλη
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Καταδρομική επιχείρηση θυμίζει ο τρόπος δράσης ομάδας διαρρηκτών, η οποία πριν από μερικές ημέρες εισέβαλε σε επιχείρηση καλλυντικών που βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Ράλλη.

Στο video-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr καταγράφεται καρέ-καρέ η «επιχείρηση γκρεμίσματος» μίας εκ των κεντρικών εισόδων με κύριο «όπλο» ένα φορτηγάκι σε ρόλο πολιορκητικού κριού, καθώς και η είσοδος των δραστών στον χώρο.

Οι κινήσεις τους είναι γρήγορες και αποφασιστικές. Αφού το φορτηγό σφυροκοπά έξι φορές την είσοδο, ένα μέλος της συμμορίας μπαίνει στην επιχείρηση και αρπάζοντας μία από τις γυάλινες πόρτες αρχίζει να την κουνά δεξιά-αριστερά μέχρι που τελικά την καταστρέφει, προετοιμάζοντας το έδαφος για τους συνεργούς του.

Στο κατάστημα εισβάλλουν ακόμη δύο άτομα, ενώ διακρίνεται και ένα εκτός αυτού, το οποίο προφανώς έχει τον ρόλο τσιλιαδόρου. Η συνέχεια στο video που ακολουθεί. Όσο για τους εισβολείς, αναζητούνται...


Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά διαρρήξεων, τα οποία ένεκα της οικονομικής κρίσης παρουσιάζουν τεράστια αύξηση, γεγονός που απασχολεί τις αστυνομικές αρχές.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016, 15:02