Ένα προσωπικό Γολγοθά βιώνει μια πολύτεκνη μητέρα, εργαζόμενη στον δήμο Τυρνάβου, η οποία έμεινε χωρίς σπίτι αφού της έγινε έξωση.

Η μητέρα, επικεφαλής μονογονεϊκής οικογένειας, έμεινε άστεγη καθώς δεν είχε πληρώσει κάποια ενοίκια που χρωστούσε στον ιδιοκτήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα που έμεινε, λόγω των τελευταίων προβλημάτων με τους συμβασιούχους, απλήρωτη επί μήνες, αδυνατεί να βρει σπίτι και δεδομένου ότι ο ιδιοκτήτης με τη συνοδεία δικαστικού επιμελητή και αστυνομικών ενεργοποίησε δικαστική απόφαση για έξωση, έχει οδηγηθεί σε πλήρη αδιέξοδο μη ξέροντας που να πάει με τα τέσσερα παιδιά της από τα οποία το ένα είναι στην κούνια.

Στο πλευρό της μητέρας βρέθηκε από χθες το πρωί ο δήμος που βοήθησε με δημοτικό όχημα στη μεταφορά της οικοσκευής και των υπόλοιπων αντικειμένων της μητέρας από το σπίτι, σε σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Ήδη η δημοτική αρχή και οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε αναζήτηση σπιτιού, ενώ έχει γίνει και σχετική κρούση στην τοπική εκκλησία μήπως βρεθεί κάποιος χώρος φιλοξενίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως μέσα στη μεγάλη της ατυχία υπάρχει και ένα θετικό σημείο αφού σήμερα αναμένεται να πληρωθεί έναν μήνα από αυτούς που της οφείλει ο δήμος για την εργασία που συνεχίζει να προσφέρει μετά την ανανέωση της σύμβασής της.

Πηγή: paidis.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης