«Πολιτεία των Ευχών» στις Σέρρες

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, 03:05
«Πολιτεία των Ευχών» στις Σέρρες
Σε «Πολιτεία των Ευχών» μεταμορφώνεται από αύριο η πόλη των Σερρών, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο δήμο.

Πλήθος δραστηριοτήτων και δράσεων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες και οι κάτοικοι των Σερρών μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Το πάρκο του Θερινού Θεάτρου μετατρέπει σε μία «Μαγική Πολιτεία» που κάθε ευχή πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ο Άγιος Βασίλης θα έρθει στην πόλη των Σερρών, θα πάρει τα γράμματα όλων των λιλιπούτειων Σερραίων και θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί επάξια σε κάθε τους επιθυμία.

Σε αυτό θα συμβάλλουν και οι Σερραίοι που θα στηρίξουν το ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Σερρών που θα βρίσκεται στην «Μαγική Πολιτεία» και θα ανοίξει αύριο το απόγευμα τις πύλες της προκείμενου να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους.

Χιλιάδες λαμπιόνια, θα ανάψουν και θα διώξουν μακριά την καταχνιά του χειμώνα, χαρίζοντας «ζεστές» στιγμές χαράς σε όλους τους παρευρισκομένους.

Καρουζέλ, τροχός, μπαλαρίνα, παγοδρόμιο, τεράστια φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, ξυλοπόδαροι, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, μεγάλες συναυλίες γνωστών συγκροτημάτων και τραγουδιστών, χορευτικά σύνολα από μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς θα πλαισιώσουν την «Πολιτεία των Ευχών» με τους μικρούς Σερραίους να επιδεικνύουν καθημερινά τις ικανότητές τους στη μαγειρική, στη ζωγραφική και σε πολλές γιορτινές δημιουργίες.

Στην «Πολιτεία των Ευχών» θα συμμετέχουν πολιτιστικοί φορείς και σερραίοι επιχειρηματίες που θα προβάλλουν τα δικά τους προϊόντα. Παράλληλα θα λειτουργεί και το Κοινωνικό Παντοπωλείο που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών που θα διανεμηθούν σε αναξιοπαθούντες, ενώ η Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών θα συγκεντρώνει παράλληλα θα χαρίζει βιβλία σε όλα τα παιδιά που αγαπούν τον μαγικό κόσμο του βιβλίου και τους είναι οικονομικά αδύνατον να τον ταξιδέψουν...

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, 03:05