Πόνος και θλίψη στο μνημόσυνο της Ελένης που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018, 22:16
Πόνος και θλίψη στο μνημόσυνο της Ελένης που δολοφονήθηκε στη Ρόδο
Ανείπωτος ήταν ο πόνος στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, της άτυχης φοιτήτριας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο.

Ο πατέρας της μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του και με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Η ψυχή μας δεν έχει ησυχάσει και δεν θα ησυχάσει αν δεν έρθει η δικαίωση από την ελληνική δικαιοσύνη».

Η μητέρα της 21χρονης κοιτούσε τη φωτογραφία της Ελένης και την έσφιγγε επάνω της.Σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στο τοίχο. Έντρομοι οι φύλακες διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Μετά τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε το Σάββατο και πάλι στις φυλακές. Συνεχίζει να κρατείται σε κελί που βρίσκεται στον χώρο υποδοχής, δηλαδή δεν έχει μεταφερθεί ακόμα σε πτέρυγα.

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης, παραμένουν σε ξεχωριστά κελιά σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων και αυτό που ζητούν ακόμα επίμονα είναι να μην έρθει σε επαφή ο ένας με τον άλλον.

Πηγή: star.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018, 22:17