Μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, διάφορες συλλογικότητες καθώς και πολίτες, με αφορμή τη βάναυση κακοποίηση σκύλου που σημειώθηκε στην πλατεία Αμερικής και αποκάλυψε το zougla.gr, διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νέα Φιλαδέλφεια την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Οι διαδηλωτές θα καταλήξουν στο σπίτι του δράστη που διαμένει στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το κάλεσμα:

«Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην κακοποίηση ζώων
Όχι στην Βία! Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 7μμ στη Ν.Φιλαδέλφεια

Με αφορμή την βάναυση επίθεση του Χ. Ζ. σε βάρος της ανυπεράσπιστης σκυλίτσας Λειλά διοργανώνουμε συνάντηση – πορεία διαμαρτυρίας στην Νέα Φιλαδέλφεια την Παρασκευή, 5 Αυγούστου στις 7 μμ στην χαρακτηριστική τρίγωνη πλατεία «Πάρκο Μνημείου Μικρασιατών & Αλησμόνητων Πατρίδων» που βρίσκεται στην συμβολή της οδού Πίνδου και Λεωφόρου Δεκελείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόντες θα είναι αγωνιστές από τα κινήματα για τα δικαιώματα των ζώων, καθώς και άλλες συλλογικότητες, που έχουν κοινό τόπο το ότι πολεμάνε για τα δικαιώματα των αδυνάτων. Η συγκέντρωση, αφού γίνει μια ενημέρωση σε εσάς που θα παραστείτε για περιστατικά κακοποίησης, αλλά και για τις λεπτομέρειες του τι ακριβώς συνέβη στην Λειλά, αλλά και πώς οδηγήθηκε ο δράστης στην Δικαιοσύνη ως κατηγορούμενος πλέον, θα κατευθυνθεί στην κατοικία του που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο συνάντησης.

Απαιτούμε δικαιοσύνη, αλλά κυρίως απαιτούμε να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα βίας, όποιον και να έχουν ως αποδέκτη.

Η συντονιστική ομάδα της συνάντησης: Μάρθα Πουλτίδου, Ευτυχία Παπαλουκά, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Ιωνάθαν Κωνσταντίνου, Κυριακή Καραθανάση (Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδελφείας)

Παρακαλούμε, κοινοποιείστε και ελάτε μαζί μας – Όχι πιά στην βία!!!»

Διαβάστε ακόμα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης