Με διαδικασίες… express παραδόθηκε πριν λίγη ώρα στον Εισαγγελέα, από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος, το πόρισμα για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά αποδίδεται σε εμπρησμό από αμέλεια, και ως υπεύθυνος αναφέρεται κάτοικος του Γραμματικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικά, στο πόρισμα αναφέρεται ότι στο κτήμα του βρέθηκαν τέσσερα μπουκάλια με οινόπνευμα, και παρόλο που ο ίδιος δήλωσε ότι τα είχε για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον γάιδαρό του, λίγα μέτρα μακρυά βρέθηκε μια καμμένη σφηκοφωλιά.

Αυτό βέβαια που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το χρονικό σημείο που παραδίδεται από την Πυροσβεστική το πόρισμα, δηλαδή λίγες μόνο ώρες προτού δοθεί το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιτζή, ο οποίος αναζητά ευθύνες σε υπηρεσιακό επίπεδο.

Όπως έχει ήδη δημοσιοποιήσει η zougla.gr, από τις καταθέσεις των επιτελών του Πυροσβεστικού Σώματος στον κ. Ρακιτζή προκύπτουν ευθύνες για τον υπαρχηγό και τον περιφερειάρχη Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τα δύο πρόσωπα αποτέλεσαν επιλογές του Προκόπη Παυλόπουλου, με αποτέλεσμα σε αυτόν να επικεντρώνονται τώρα τα εσωκομματικά βέλη για τις ευθύνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης