Εικοσιτετράωρη απεργία για την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνουν στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ. Ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 10:30, οργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος.

Υπενθυμίζεται ότι την Πρωτομαγιά τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, από τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τρίτης προς Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τετάρτης προς Μεγάλη Πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν και οι συρμοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Λόγω της απεργίας δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό και στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο συμμετέχουν στην κινητοποίηση με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ώς τις 9 το πρωί. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μέχρι τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς οι συρμοί δεν θα φτάνουν έως το αεροδρόμιο.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης θα διακόψουν την λειτουργία τους από την έναρξη της βάρδιας ώς τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ώς την λήξη της βάρδιας. Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78 ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:30 ώς τις 6:25 π.μ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης