To αδιαχώρητο επικρατεί καθημερινά στο λεωφορείο που εκτελεί τη γραμμή Ελληνικό-Σαρωνίδα καθώς οι πολίτες που κατευθύνονται πλέον προς τη Βουλιαγμένη για να κάνουν το μπάνιο τους, κυριολεκτικά δεν χωρούν!

Όπως αναφέρει το noupou.gr, παρά την ανάγκη για διεξαγωγή περισσότερων δρομολογίων κατά τους θερινούς μήνες, δεν προχωρούν οι απαραίτητες ενέργειες. Αντίθετα, η αραίωση των δρομολογίων, λόγω καλοκαιριού, έρχεται να κάνει ακόμα δυσκολότερη την κατάσταση ιδιαίτερα σε όσους χρησιμοποιούν τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Επιπλέον, ο γηρασμένος στόλος και οι ελλείψεις σε προσωπικό δεν επιτρέπουν την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων κατά την εκτέλεση των κανονικών δρομολογίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας οδηγός λεωφορείου που εκτελεί το δρομολόγιο Ελληνικό-Σαρωνίδα πήρε την πρωτοβουλία να καταγράψει το τι επικρατεί στο όχημά του σε καθημερινή βάση. Επισημαίνει μάλιστα πως το ανώτατο όριο επιβατών στο λεωφορείο είναι 250 άτομα και οι οδηγοί το ξεπερνούν με σκοπό να εξυπηρετήσουν όσους περισσότερους πολίτες μπορούν. Είναι ωστόσο θέμα χρόνου προτού σημειωθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, σημειώνει.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης