Από την Αγγελική Στόγια

Σαν βόμβα έσκασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής η είδηση για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, του νικητή του ριάλιτι «Power of Love 1».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα, όταν ο Πάνος Ζάρλας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr, επέστρεφε με τη μηχανή στο σπίτι του από το πάρτι-έκπληξη για τα 28α γενέθλιά του που του είχε ετοιμάσει η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, μαζί με κάποιους ακόμη φίλους και συγγενείς του.

Λίγο πριν συμβεί το μοιραίο, στο ρεύμα της ανόδου της λεωφόρου Συγγρού, ακριβώς απέναντι από το Ωνάσειο, ο Πάνος Ζάρλας περνούσε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα σε γνωστό roof garden στο Μοναστηράκι.

Η φωτογραφία που ανήρτησε η μητέρα του Πάνου Ζάρλα αγκαλιά με τον γιο της από το πάρτι-έκπληξη. Το εν λόγω στιγμιότυπο ανέβασε η ίδια σε story του λογαριασμού της στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς ενημερώθηκε η μητέρα του Πάνου Ζάρλα για το τροχαίο

Να σημειώσουμε αρχικά ότι η μηχανή που οδηγούσε ο νικητής του «Power of Love» προσέκρουσε με ταχύτητα στο κιγκλίδωμα στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Ο Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος, γι’ αυτό και βρήκε δυστυχώς ακαριαίο θάνατο.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης