Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα, 1η Απριλίου, το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων, οι οποίοι θα παραμένουν ανοιχτοί καθημερινά από τις 08.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.

Το πιλοτικό πρόγραμμα θα ισχύει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, αφορά στους 33 πρώτους σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία και εντάσσεται σε μια σειρά μέτρων για την περαιτέρω αύξηση των επισκεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αναβάθμιση δεν περιλαμβάνει μόνο το ωράριο. Ενισχύεται επίσης το προσωπικό και θα προσπαθήσουμε ταυτόχρονα να βελτιώσουμε τα πωλητήρια, να διευρύνουμε τα πωλητήρια, να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα αναψυκτήρια, να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την προσβασιμότητα, να βελτιώσουμε τους χώρους υγιεινής και γενικά να παρουσιάσουμε μια κατάσταση σαφώς καλύτερη από αυτή που υπάρχει σήμερα» εξήγησε ο Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Συνολικά 1.122 εποχικοί υπάλληλοι έχουν προσληφθεί, ενώ άλλοι 500 θα αρχίσουν να εργάζονται μέχρι τις αρχές Μαΐου, για την κάλυψη όλων των αναγκών που προκύπτουν από το διευρυμένο ωράριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης