Έντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε το πρωί της Τρίτης στην παραλία του Μονολιθίου στην Πρέβεζα, όταν οχήματα του στρατού βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στην ακτή.

Δεν έγινε γνωστό εάν προχώρησαν στον εντοπισμό και την εξουδετέρωση νέων ναρκών, προερχόμενες από τον πόλεμο, κάτι το οποίο επιχειρούν τους τελευταίους μήνες σε διάφορα σημεία της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, οριοθετήθηκε νέα ύποπτη περιοχή με πασσάλους και συρματοπλέγματα, αυτή τη φορά πολύ μεγαλύτερης έκτασης, που ξεκινά από την θάλασσα και φτάνει έως τον δρόμο.

Μάλιστα σε πολλά σημεία φαίνεται ότι έγινε και προσπάθεια εντοπισμού ναρκών, καθώς και εντός της περιφραγμένης περιοχής αλλά και έξω από αυτήν υπάρχουν μεγάλες τρύπες στην άμμο.

Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα και μετά τον έντονο κυματισμό που είχε παρατηρηθεί, κάποιες νάρκες είχαν εντοπιστεί από περιπατητές, οι οποίες και εξουδετερώθηκαν από τον στρατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαίνεται όμως πως η περιοχή δεν έχει καθαριστεί πλήρως, μιας και συνεχώς προκύπτουν νέα σημεία που οριοθετούνται από τον στρατό.

Εξάλλου, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τόσο ο στρατός, όσο και οι τοπικές Αρχές τηρούν σιγή ιχθύος.

Με πληροφορίες από το pamepreveza.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης