Πρέβεζα: Καθιερώνεται η «Ημέρα Χαμηλού Κόστους»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012, 11:39
Πρέβεζα: Καθιερώνεται η «Ημέρα Χαμηλού Κόστους»
Μια αξιόλογη πρωτοβουλία έχει λάβει η Περιφέρεια Ηπείρου, με σκοπό την τόνωση της αγοράς, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται να καθιερωθεί η «Ημέρα Χαμηλού Κόστους», ώστε οι καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν εμπορεύματα και υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, η ημέρα αυτή μπορεί να καθιερωθεί μία φορά τον μήνα ή την εβδομάδα. Ο κ. Ιωάννου θεωρεί ότι η πρωτοβουλία αυτή θα δώσει κίνηση στην αγορά καθώς και αύξηση στον τζίρο των επιχειρήσεων, τονίζοντας επίσης ότι, την ημέρα αυτή, η αγορά της Πρέβεζας θα αποτελέσει πόλο έλξης καταναλωτών και από άλλες περιοχές.

Αρκετοί φορείς έδειξαν ενδιαφέρον μετά τις επαφές που είχαν εκπρόσωποί τους με τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας και δεν μένει παρά να καθοριστεί η μέρα ή οι μέρες του μήνα, χωρίς βέβαια, όπως τονίζει ο κ. Ιωάννου, αυτό να αποτελεί δέσμευση.

Την αντίθεσή του εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας, μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου, σε χθεσινή του συνεδρίαση, εκφράζοντας την άποψη ότι η ημέρα χαμηλού κόστους θα φέρει μια κόλαση στην αγορά, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κος Κοντομίχης, πρόεδρος του Συλλόγου, τονίζοντας ότι δεν θα έχει απήχηση στην προσέλκυση καταναλωτών από άλλες περιοχές και δήμους, αφού ανάλογες κινήσεις θα γίνουν σε πολλούς δήμους της Περιφέρειας.

Πηγή: pamepreveza.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012, 12:16