Σε ιδιώτες εκχωρεί τμήματα της λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας.

Με την τελευταία απόφαση που ελήφθη, κατά πλειοψηφία, από το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης, σε ιδιώτη εργολάβο ανατίθενται οι διακοπές νερού στα νοικοκυριά εκείνα που έχουν οφειλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Δημοτική Αρχή, την ώρα που η οικονομική κρίση βαθαίνει και πλήττει το σύνολο των νοικοκυριών, επιχειρεί να συγκεντρώσει τις οφειλές, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν.

Ήδη στους τελευταίους λογαριασμούς που παίρνουν οι καταναλωτές, ακόμη και εκείνοι που είναι οι πλέον συνεπείς και δεν οφείλουν ούτε μισό ευρώ, καλούνται να απευθυνθούν στην επιχείρηση για την εξόφληση των χρεών τους ή για ρύθμισή τους!!!

«Ενημερώνουμε τους καταναλωτές πως η ΔΕΥΑΠ χωρίς άλλη προειδοποίηση θα προχωράει σε διακοπές της υδροδότησης όσων καταναλωτών έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Για το λόγο αυτό τους καλούμε να προσέλθουν στα γραφεία της επιχείρησης προκειμένου να τις εξοφλήσουν ή να τις ρυθμίσουν, το αργότερο μέχρι την λήξη του τρέχοντος λογαριασμού», αναφέρεται στους καταναλωτές και βέβαια όσοι δεν οφείλουν τίποτα – κι αυτό είναι απολύτως εμφανές στην επιχείρηση- αναρωτιούνται τι θα πρέπει να ρυθμίσουν ή τι να πληρώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς μετά τη λήξη των λογαριασμών θα πιάσει δουλειά ο ιδιώτης εργολάβος ο οποίος θα προχωρά στις διακοπές του νερού χωρίς καμιά διάκριση. Έτσι θα στερηθούν ένα βασικό είδος –το νεράκι- ακόμη και τα νοικοκυριά τα οποία αδυνατούν να πληρώσουν. Άλλος ένας βραχνάς λοιπόν μέσα στους τόσους πολλούς.

Πηγή: epiruspost.gr
Επιμέλεια: Ανδρέας Ντίνης 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης