Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για το τραγικό θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη στο Ρέθυμνο και φέρονται ότι «πότισαν» αλκοόλ τη μαθήτρια προκειμένου να την αποπλανήσουν συνεχίζουν τις προανακριτικές τους απολογίες.

Ο 17χρονος και ο 23χρονος φίλος της άτυχης ανήλικης, συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους, μετέβησαν χθες στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας, όπου για μία ακόμα φορά κλήθηκαν να περιγράψουν όλα όσα έγιναν τη νύχτα της Μεγάλης Παρασκευής, από τη στιγμή που συναντήθηκαν με την 16χρονη Στέλλα και διασκέδασαν σε μπαρ της παλιάς πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, τους ζητήθηκε να εξηγήσουν τι συνέβη την ώρα που ήπιαν ποσότητα ουίσκι μέσα στο αυτοκίνητο του 23χρονου, μέχρι την κατάρρευση της μικρής από το ποτό και τη μεταφορά και νοσηλεία της στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Οι καταθέσεις των δύο νεαρών Ρεθυμνιωτών δεν διαφοροποιήθηκαν επί της ουσίας σε σχέση με αυτά που είχαν πει στους αστυνομικούς στην τελευταία τους μαρτυρία, όμως οι συνήγοροι τους για μία ακόμα φορά δήλωσαν χθες πως τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην δικογραφία δεν στοιχειοθετούν τις κατηγορίες της έκθεσης ανήλικου σε κίνδυνο και της ασέλγειας.

Εν τω μεταξύ η οικογένεια Ακουμιανάκη μέσω του δικηγόρου της, Αντρέα Αργυρόπουλου, έχοντας δηλώσει πολιτική αγωγή, κατέθεσε χθες αίτημα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, με το οποίο ζητά τη διερεύνηση των συνθηκών νοσηλείας της 16χρονης Στέλλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης