Πράξη έκανε τελικά τα όσα είχε εκμυστηρευτεί σε έναν φίλο του δασοφύλακα ο 67χρονος συνταξιούχος οικοδόμος που θεωρούνταν ως βασικός ύποπτος για το έγκλημα πάθους στην Αρκαδία με θύμα την 40χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νεκρός εντοπίστηκε ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα πάθους στην ΑρκαδίαΛίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από τον τόπο του εγκλήματος έχοντας δίπλα του ένα κυνηγετικό όπλο, ένα μαχαίρι και μια πλαστική σακούλα που πιθανότατα περιείχε φυτομάρμακο.

Η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του καθώς το θύμα φέρεται να είχε συνάψει μαζί του ερωτική σχέση στο παρελθόν. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 67χρονος και η 40χρονη είχαν συζήσει για λίγες ημέρες ωστόσο η γυναίκα επέστρεψε στη συζυγική εστία.

Όσον αφορά στον τόπο με τον οποίο αφαιρέθηκε η ζωή της άτυχης γυναίκας, από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο δράστης κατάφερε δύο θανάσιμα τραύματα με μαχαίρι στον λαιμό και στην κοιλιά του της 40χρονης Γ.Λ., ενώ η γυναίκα έφερε ένα ακόμη τραύμα από όπλο στην ωμοπλάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την είχε απειλήσει και την παρακολουθούσε συνεχώς»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του συζύγου του θύματος, ο οποίος περιέγραψε καρέ-καρέ τις ώρες αγωνίας που έζησε, μέχρι να διαπιστώσει τι είχε συμβεί με την 40χρονη γυναίκα.

«Της είχε στήσει ενέδρα. Μετά την εξαφάνισή της άρχισα να ψάχνω για εκείνη. Ειδοποίησα την αστυνομία. Κάποια στιγμή βρήκα το κινητό της… Ψάχνοντας την βρήκα εκεί… Νεκρή», ανέφερε στο leonidion.gr με δάκρυα στα μάτια ο σύζυγος.

Μεταξύ άλλων κατήγγειλε ότι τον περασμένο Μάιο ο φερόμενος ως δράστης της είχε στήσει και πάλι ενέδρα με καραμπίνα και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία. Ωστόσο, όπως φαίνεται σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο 67χρονος δεν έκανε πίσω: «Μετά από λίγες μέρες της επιτέθηκε και πάλι με ένα ξύλο αλλά ήταν κοντά στο σπίτι και γλίτωσε», ανέφερε ο σύζυγος.

«Την παρακολουθούσε συνέχεια και βρήκε την κατάλληλη στιγμή να της επιτεθεί επειδή έλειπα», κατέληξε:



Μετά τις απειλές, η αστυνομία είχε κατασχέσει την καραμπίνα ιδιοκτησίας του φερόμενου ως δράστη. Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να αγόρασε και να κατείχε παράνομα ακόμη ένα όπλο.

Κρατούσε ημερολόγιο με τις ερωτικές τους περιπτύξεις

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι το ημερολόγιο που εντοπίστηκε στο σπίτι του 67χρονου. Σε αυτό, ο άνδρας κατέγραφε αναλυτικά και εκτενώς τις ερωτικές περιπτύξεις που είχε με το θύμα. 

Η περιοχή όπου διαπράχθηκε το έγκλημα

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου
 
Πηγή φωτό-βίντεο: leonidion.gr

Διαβάστε επίσης:

Αρκαδία: Νεκρός βρέθηκε ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 40χρονης

Έγκλημα στο Λεωνίδιο: Νεκρή μητέρα τεσσάρων παιδιών

Έγκλημα πάθους η δολοφονία στο Λεωνίδιο; 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης