Προετοιμάζονται για την αντιπυρική περίοδο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 19:38
Προετοιμάζονται για την αντιπυρική περίοδο
Η προετοιμασία της φετινής αντιπυρικής περιόδου είναι το αντικείμενο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στα Γιάννινα υπό την προεδρία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή.

Στη σύσκεψη που έχει ως στόχο τον αρτιότερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στις περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής προστασίας Θεόδωρος Μπούφης και ο Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος, Στυλιανός Στεφανίδης. Στην σύσκεψη θα παραστούν επίσης οι Περιφερειάρχες, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Δήμαρχοι Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, οι Περιφερειακοί Διοικητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, οι Περιφερειακοί Αστυνομικοί Διευθυντές, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και του Στρατού καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες των αρμόδιων Διευθύνσεων (Γενικής Δ/νσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων και Δ/νσεις Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και των Περιφερειών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας).

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Παπουτσής θα μεταβεί στην Ηγουμενίτσα όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο και τους φορείς της πόλης για το θέμα των λαθρομεταναστών που έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Κέρκυρα.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 19:41