Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην 26η τακτική ανακρίτρια οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της συστηματικής διακίνησης ναρκωτικών φαρμάκων. Υπενθυμίζεται ότι μετά από ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, που ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε το Σάββατο στις περιοχές του Βύρωνα και του Πειραιά, συνελήφθησαν μια Ελληνίδα, ηλικίας 39 ετών, ένας Έλληνας, ηλικίας 60 ετών και ένας Αλγερινός, ηλικίας 30 ετών.

Ο 60χρονος συνταξιούχος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε πως είναι τοξικομανής, προσκομίζοντας μάλιστα και τα σχετικά έγγραφα. Υποστήριξε ότι η 39χρονη φαρμακοποιός τον είχε φέρει σε επαφή με συγκεκριμένο γιατρό, τον οποίο και κατονόμασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, η μαρτυρία του 30χρονου υπηκόου Αλγερίας, ήταν αυτή που οδήγησε τις αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και να συλλάβει και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας. Όταν συνελήφθη αποκάλυψε ότι τα ναρκωτικά τα πωλούσε ο 60χρονος στην περιοχή του Βύρωνα. Ο συνταξιούχος στη συνέχεια, είπε στους αστυνομικούς που τον πλησίασαν πως για τη φαρμακοποιό και τον γιατρό και έτσι με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη η φαρμακοποιός την ώρα της συναλλαγής.

Και οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών και η φαρμακοποιός συμπληρωματικά κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης