Για το αποκαλούμενο σκάνδαλο της Folli Follie κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους στην 35η ανακρίτρια Κων. Αλεξοπούλου, ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του Τζώρτζης.

Αντίθετα ελευθέρη με περιοριστικούς όρους  αφέθηκε η σύζυγος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, Καίτη η οποία απολογήθηκε τελευταία. Όλοι παρέδωσαν  πολυσέλιδα απολογητικά υπομνήματα  προσπαθώντας να αντικρούσουν τις βαρύτατες κατηγορίες για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος που αντιμετωπίζουν για την υπόθεση της Folli Follie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο  ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος υποβασταζόμενος, με χειροπέδες στα χέρια, οδηγήθηκε στην αστυνομική κλούβα, ενώ η σύζυγός του, Καίτη ξέσπασε σε λυγμούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Κουτσολιούτσου αφέθηκε ελεύθερη με υψηλή εγγυοδοσία που φτάνει τις 100.000. Ακόμη της επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δυο φορές το μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης