Προφυλακιστέο το «σατανικό ζευγάρι» για το έγκλημα στην Αρκίτσα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 03:21
Προφυλακιστέο το «σατανικό ζευγάρι» για το έγκλημα στην Αρκίτσα
Έφτασε σχεδόν τις 10 ώρες η απολογία του 56χρονου και της 46χρονης από την Αταλάντη που συνελήφθησαν για τη δολοφονία τον περασμένο Ιανουάριο του 55χρονου Γερμανού κυνηγού σε περιοχή της Αρκίτσας.

Σύμφωνα με την δικογραφία αντιμετωπίζουν τις κακουργηματικές πράξεις, ο μεν άνδρας της φυσικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και η δε γυναίκα για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του πρώην συντρόφου της.

Από την πολύμηνη δουλειά των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας είχαν συγκεντρωθεί πάρα πολλά στοιχεία, ανάμεσά τους τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, κινήσεις λογαριασμών που είχε το θύμα στην Ελβετία, καθώς και ομολογίες, που «έκαιγαν» το σατανικό ζεύγος το οποίο φέρεται να είχε βάλει στο μάτι τα χρήματα του Γερμανού. Η δολοφονία μάλιστα περιγράφεται κι ως ιδιαίτερη σκληρή και από την ιατροδικαστική έκθεση που έκανε λόγο για σχεδόν εξ επαφής πυροβολισμό του θύματος.

Τα παραπάνω στοιχεία δεν μπόρεσαν να τα αντικρούσουν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών που με ομόφωνη απόφαση, τους έκριναν προφυλακιστέους εωσότου οριστεί η τακτική δικάσιμος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport διατάχθηκε η μεταγωγή τους στις φυλακές Κορυδαλλού.

Δείτε βίντεο με την έξοδο από τα δικαστήρια Λαμίας


Για πάρα πολλά κενά στην υπόθεση έκαναν λόγο οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν αποδείχτηκε ότι υπάρχει κίνητρο, ούτε DNA, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο. Το μόνο νέο στοιχείο, όπως είπαν, ήταν η συμπληρωματική κατάθεση φίλης των κατηγορουμένων η οποία υποστήριξε ότι της είχαν ζητήσει άλλοθι.

«Η δικογραφία "μπάζει" από παντού. Κάποιοι βιάστηκαν....», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Κρούπης.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις των συνηγόρων, Απόστολου Λύτρα, Δημήτρη Κρούπη και Δήμητρας Παπαθεοδώρου


Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 03:24