Ρέθυμνο: Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015, 19:20
Ρέθυμνο: Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο
Το κατώφλι του εισαγγελέα Ρεθύμνου πέρασε την Τετάρτη ο 30χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που συνελήφθη από την αστυνομία έπειτα από καταγγελία γιαγιάς ενός 3χρονου αγοριού ότι το παρενόχλησε σεξουαλικά.

Στον 30χρονο απαγγέλθηκε η κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικο και προφυλακίστηκε, ωστόσο η υπεράσπισή του κάνει λόγο για παρεξήγηση.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 30χρονου, ο κατηγορούμενος γνώριζε την οικογένεια του 3χρονου αγοριού και έτυχε να παίζει μαζί με το παιδί στο προαύλιο. Κάποια στιγμή, το παιδί έπρεπε να πάει για φαγητό, αλλά δεν ήθελε να σταματήσει να παίζει. Ο 30χρονος φέρεται να πήγε σε σπίτι στην οδό Χριστουλάκη στα Περιβόλια Ρεθύμνου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην οικία της οικογένειας του 3χρονου αγοριού και ο μικρός φέρεται να τον ακολούθησε.

Το όποιο ενδεχόμενο αδίκημα φέρεται να συνέβη στο διάστημα μέχρι η γιαγιά του μικρού να πάει να βρει το παιδί. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια κάλεσε την αστυνομία, αφού είδε ότι η πάνα του 3χρονου αγοριού είχε μετακινηθεί και όταν το ρώτησε αν κάποιος του έκανε κάτι, το παιδί έδειξε τον 30χρονο.

Η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος επιχείρησε να ισιώσει την πάνα του παιδιού, κατεβάζοντάς την αρχικά, αλλά από την άλλη πλευρά υποστηρίζεται ότι όχι μόνο του κατέβασε την πάνα αλλά προχώρησε και σε ασελγή πράξη εις βάρος του ανήλικου.

Τι συνέβη στην πραγματικότητα, αδίκημα ή παρεξήγηση, θα φανεί στη δίκη.


Πηγή: neatv.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015, 19:24