Προφυλακιστέος ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο - Οδηγήθηκε στο Ψυχιατρείο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022, 14:34
Προφυλακιστέος ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο - Οδηγήθηκε στο Ψυχιατρείο

Βίντεο - φωτογραφίες: Γιώργος Δαγαλάκης

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οδηγείται μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για τη προφυλάκιση του, ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που «εισέβαλε» στο Εφετείο το πρωί του Σαββάτου, δηλώνοντας πως θέλει να πάει φυλακή. Στο αυτοκίνητο και το σπίτι του 34χρονου οι αρχές εντόπισαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, ο κατηγορούμενος, πατέρας δύο μικρών παιδιών, δήλωσε εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες, μετανιωμένος για τις πράξεις του ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1, 5 εκ ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων. Επίσης, κατά πληροφορίες, ανέφερε πως ένας μέρος των χρημάτων προέρχεται τη δραστηριότητα του ως συνοδού. Η υπεράσπιση κατέθεσε και αίτημα για να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον κατηγορούμενο

Στο υπόμνημα, υποστήριξε επίσης, πως επειδή είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών, αποφάσισε να παραδοθεί στις αρχές σε μία προσπάθεια να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του από τις συνέπειες του εθισμού του. Παραδέχθηκε ακόμα, πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κατά την «εισβολή» του στο υπόγειο γκαράζ του Εφετείου επί της οδού Λουκάρεως.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαιωαννίδη:

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022, 14:57