Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία της η 46χρονη που συστηνόταν ως μεγαλοδικηγόρος και υποσχόταν ότι «θα λύσει όλα τα προβλήματα» δεκάδων πολιτών που την εμπιστεύονταν για να ρυθμίσει τα χρέη τους στο δημόσιο ή τα «κόκκινα» δάνειά τους, εξαπατώντας τους με αποτέλεσμα να βάλει στην τσέπη, σύμφωνα με το σε βάρος της κατηγορητήριο, 2.250.000 ευρώ.

Μέσα σε μία πενταετία, από το 2013 έως σήμερα, η 46χρονη εκμεταλλευόμενη τη δεινή οικονομική θέση στην οποία περιέρχονταν τα «θύματά» της, κατάφερε να φτιάξει ένα πλούσιο πελατολόγιο που συνεχώς επεκτεινόταν με τη βοήθεια μάλιστα ακόμη και … μέντιουμ ή ιερέων οι οποίοι την έφερναν σε επαφή με άλλους ανυποψίαστους πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 46χρονη εμφανιζόταν ως ειδική κυρίως σε ζητήματα χρεών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, «κόκκινων» δανείων, πετυχαίνοντας να αποκτήσει πελάτες και από τον επιχειρηματικό χώρο ή τη ναυτιλία.

Μαζί της, δρούσε ένα ολόκληρο κύκλωμα στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο σύζυγός της (ο οποίος εμφανιζόταν ως υψηλόβαθμος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού), ένας επίκουρος καθηγητής του ΑΠΘ και μία γυναίκα που τη συνόδευε παντού και οπλοφορούσε, υποδυόμενη τη σωματοφύλακά της.

Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η 46χρονη χρωστούσε πάνω από 1.000.000 για τον περσινό ΕΝΦΙΑ, λόγω των δεκάδων ακινήτων που είχε αποκτήσει από ανυποψίαστους πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 46χρονη η οποία στην πραγματικότητα ήταν …ανεπάγγελτη, έλεγε πως είχε υψηλές διασυνδέσεις και σχέσεις με κρατικές υπηρεσίες, ενώ συνεργαζόταν και με υπαρκτούς δικηγόρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πέραν της 46χρονης που κρίθηκε προφυλακιστέα, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν περιοριστικούς όρους σε 3 ακόμη άτομα μέλη του κυκλώματος: στον σύζυγό της 46χρονης, στον επίκουρο καθηγητή του ΑΠΘ και στην δήθεν σωματοφύλακα της 46χρονης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης