Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες, μετά την απολογία του, ο 28χρονος από το Ουζμπεκιστάν, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση σωματεμπορίας και αρπαγής ανήλικης.

Αντίθετα, ελεύθερη με όρους αφέθηκε η 24χρονη Ρωσίδα φίλη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον 40χρονο Ροδίτη, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην υπόθεση, δεν προέκυψαν σε βάρος του στοιχεία και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Κατά την απολογία του, ο 28χρονος ομογενής υποστήριξε -μεταξύ άλλων- πως την 21χρονη κοπέλα την γνώρισε μέσω μιας φίλης του, πριν λίγο καιρό, και μαζί της είχε ερωτική σχέση.

Η 21χρονη ήθελε κάτι πιο σοβαρό από τον δεσμό τους, όμως ο 28χρονος δεν συμφωνούσε μαζί της καθώς ήταν ήδη σε διάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποστήριξε, επίσης, ότι η νεαρή αλλοδαπή κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και πως η όλη συμπεριφορά της τον κούρασε, και έτσι έκανε σχέση με τη φίλη της, την 24χρονη Ρωσίδα.

Η καταγγέλλουσα παρεξηγήθηκε και τον απειλούσε ότι θα του κάνει κακό, κάτι που δεν πίστεψε μέχρι την ημέρα που συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

«Η κατάθεση – καταγγελία της θεωρώ ότι κατατείνει στην νομιμοποίησή της στην Ελλάδα και την εκδίκησή της» είπε ο 28χρονος χαρακτηριστικά.

Από τη πλευρά της, η 24χρονη Ρωσίδα επανέλαβε μέρος των όσων κατέθεσε ο 28χρονος φίλος της, παραδεχόμενη πως τον γνώρισε από την 21χρονη με την οποία ήταν φίλες και συγκατοικούσαν.

Η 24χρονη αναφέρθηκε και αυτή στην αδυναμία που είχε η καταγγέλλουσα στο ποτό, ενώ τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν την έλεγχε ή την φύλαγε το διάστημα που διέμεναν μαζί.

Πηγή: Ροδιακή

Διαβάστε επίσης:

Σωματέμποροι εξέδιδαν 21χρονη στη Ρόδο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης