Προφυλακίστηκε το μέντιουμ των επωνύμων

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016, 17:25
Προφυλακίστηκε το μέντιουμ των επωνύμων
Στη φυλακή οδηγήθηκε η 44χρονη που φέρεται να αποσπούσε χρήματα από πελάτες για να κάνει προβλέψεις.

Ελεύθερες με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μια φορά τον μήνα αφέθηκαν οι άλλες τρεις κατηγορούμενες για την υπόθεση, ενώ η πέμπτη κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της η 44χρονη φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και να ανέφερε ότι δεν έχει πάρει τα χρήματα που της καταλογίζουν.

«Όσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει στον λογαριασμό μου. Είναι 24.000 ευρώ από τη μία καταγγέλλουσα και 19.000 από την άλλη. Σε καμία από τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού τους προσώπου. Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια. Ήθελαν και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο Ιμάμη» είπε.

«Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για να αποσπάσουμε χρήματα. Η μία από τις καταγγέλουσες ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά και αποδειχθεί ότι δεν έπρεπε να εισπραχθούν, δεν έχω πρόβλημα να τα επιστρέψω. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο σύζυγός της» πρόσθεσε το μέντιουμ.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016, 17:33