Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας περιμένουμε την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 28 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 13 έως 28, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 14 έως 30 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 27 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Μυρτώο Πέλαγος ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:meteo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης