Οδηγίες και χρήσιμα στοιχεία για όσους για το πρόγραμμα επαγγελματικής μετανάστευσης εξέδωσε η ελληνική πρεσβεία στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα επαγγελματικής μετανάστευσης της Αυστραλίας βασίζεται στις ανάγκες της οικονομίας της Αυστραλίας. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για όλα τα άτομα που έχουν τις ειδικότητες και τα προσόντα που βρίσκονται σε ζήτηση στην Αυστραλία, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων.

Δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στο μεταναστευτικό πρόγραμμα της Αυστραλίας ή στον τρόπο χορήγησης βίζας σχετικά με τους Έλληνες. Δεν υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις για την Ελλάδα, όπως και για οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Παρόλο που υπάρχει κάποια αύξηση του ενδιαφέροντος των Ελλήνων σχετικά με τα μεταναστευτικά προγράμματα της Αυστραλίας, δεν υπάρχει κάποια αύξηση στον αριθμό αιτήσεων για επαγγελματική μετανάστευση από την Ελλάδα στην Αυστραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αριθμός Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία παραμένει ελάχιστος (περίπου 100 άτομα ετησίως).
Το Αυστραλιανό Υπουργείο Μετανάστευσης διοργανώνει σε διάφορες χώρες ενημερωτικές ημερίδες για τα μεταναστευτικά προγράμματα της Αυστραλίας. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των Ελλήνων, το Αυστραλιανό Υπουργείο θα διοργανώσει και στην Αθήνα στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2011 στοχευμένες εκδηλώσεις για την πληρέστερη ενημέρωση των ατόμων που ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία μέσω του προγράμματος εξειδικευμένης επαγγελματικής μετανάστευσης.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης