Ένα ποδήλατο σε καθένα από τα 22 παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κυλλήνη πρόσφερε χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Πέτρος Παπαδάτος.

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, ταμίας του συλλόγου στην Ηλεία, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το σπίτι μας στην Κυλλήνη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπαδάτος μάς βοηθά, το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν. Τότε που οι εποχές δεν ήταν δύσκολες για τις επιχειρήσεις του νομού μας. Αυτή η πρωτοβουλία σήμερα, μέσα στην οικονομική κρίση, είναι δύο φορές πιο σημαντική και τα παιδιά πήραν το καλύτερο ίσως δώρο που θα μπορούσαν να πάρουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως η κοινωνική λειτουργός του σπιτιού, Δώρα Σοβαρτζιώτη, τόνισε: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας σήμερα. Υποδεχτήκαμε τον κ. Παπαδάτο που μας προσέφερε όλα αυτά τα ποδήλατα για τα παιδιά και θα είναι δίπλα μας και για τις επισκευές και όχι μόνο. Πραγματικά σήμερα 22 πρόσωπα «φωτίστηκαν» και η χαρά όλων δεν μπορεί να περιγραφεί».

Τέλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Πέτρος Παπαδάτος, είπε ότι: «Οι εποχές που περνάμε είναι δύσκολες και ακόμα πιο δύσκολες είναι για τις επιχειρήσεις. Ας σταθεί όμως αυτό η αφορμή για να στηρίξουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης και αγάπες.

Να κρατήσουμε ο ένας το χέρι του άλλου, για να επιβιώσουμε. Το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας είναι τα παιδιά και αυτά πρέπει να στηρίξουμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Και πραγματικά, τα χαμόγελα που εισπράξαμε σήμερα ήταν η πιο ακριβή πληρωμή για την αξία αυτών των ποδηλάτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrisnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης