Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα πραγματοποιηθεί η μία και μοναδική προγραμματισμένη πτήση με αεροσκάφος τύπου Α380 της Εmirates, που είναι ένα από τα πιο… πολυτελή του κόσμου. Η πτήση της Emirates αναχώρησε σήμερα το πρωί στις 08.55 από το Ντουμπάι και θα φτάσει στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στις 12.50. Η πτήση της επιστροφής με κωδικό ΕΚ106 θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16.40 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 22.05. Το διώροφο αεροσκάφος μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 517 επιβάτες: 427 στην οικονομική θέση, 76 στη διακεκριμένη και 14 στην πρώτη θέση.

Σουίτες με… spa

Το A380 της Emirates προσφέρει μια σειρά από καινοτομίες που κάνουν το ταξίδι πιο άνετο και ευχάριστο για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε όλες τις θέσεις. Χαρακτηριστικό είναι πάντως το γεγονός ότι οι επιβάτες της πρώτης θέσης μπορούν να χαλαρώσουν σε ένα από τα 14 επίπεδα κρεβάτια στις ιδιωτικές σουίτες. Η καμπίνα επίσης διαθέτει δύο shower spa, προσφέροντας τη δυνατότητα αναζωογόνησης πριν από την άφιξη. Οι επιβάτες της διακεκριμένης θέσης μπορούν να απολαύσουν νέας γενιάς θέσεις σχεδιασμένες έτσι ώστε να εξασφαλίζουν ότι και οι 76 θέσεις -που μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια μήκους μέχρι και 2 μέτρα – έχουν άμεση πρόσβαση στον διάδρομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σουίτα σε… αεροπλάνο

Ο δεύτερος όροφος του αεροσκάφους διαθέτει επίσης σαλόνι, το οποίο επιτρέπει στους επιβαίνοντες να χαλαρώσουν και να… δοκιμάσουν υψηλής ποιότητας γαστρονομικές προτάσεις. Οι επιβάτες όλων των θέσεων μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει. Το συγκεκριμένο αεροπλάνο, που είναι από τα 26 που διαθέτει στον στόλο της η Emirates, δεν έχει προγραμματιστεί, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, για να καλύπτει το δρομολόγιο Αθήνα – Ντουμπάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To A380 έχει και.. μπαράκι!


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης