Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η πρόσληψη 173 εργαζομένων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, για τις Διευθύνσεις Κλάδων του αρχηγείου έχει ήδη υπογραφεί ο μεγαλύτερος αριθμός των συμβάσεων και οι εργαζόμενοι έχουν αναλάβει υπηρεσία, ενώ εκκρεμεί η προσέλευση εργαζομένων για την υπογραφή της σύμβασής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, έχει ήδη υπογραφεί η απόφαση πρόσληψης για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας υπηρεσιών αρμοδιότητας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, καθώς και των Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να εκκινήσει η διαδικασία υπογραφής των σχετικών συμβάσεων και κατόπιν η ανάληψη υπηρεσίας των εργαζόμενων στις υπηρεσίες στις οποίες θα υπάγονται.

Επιπλέον, έχουν υπογραφεί οι αποφάσεις πρόσληψης για τα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου και Κομοτηνής, για τη Σχολή Αξιωματικών και για τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος και την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να εκκινήσει η διαδικασία υπογραφής των σχετικών συμβάσεων.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εκδοθεί και να υπογραφεί η σχετική απόφαση πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας για τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και οι σχετικές διαδικασίες θα ολοκληρωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε εξέλιξη, τέλος, είναι οι διαδικασίες για τις υπόλοιπες περιφερειακές διευθύνσεις και υπηρεσίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης